Η ακμή είναι μια πάθηση της επιδερμίδας, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Στην εποχή μας υπάρχουν αρκετά ποιοτικά καλλυντικά προϊόντα στην αγορά που θα βρεις εδώ, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το Apivita PROMO με Purifying Gel Propolis & Lime Gel Καθαρισμού με πρόπολη & κίτρο, 200ml & Purifying Lotion Propolis & Lime Λοσιόν Καθαρισμού, 200ml, Propolis Face Mask Express Beauty, 2 x 8ml & Green Clay Face Mask Express Beauty, 2 x 8ml είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο φροντίδας του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα.

Δεν περιέχει parabens και άλλες βλαβερές αλλεργιογόνες ουσίες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο. Απλώνετε ένα πλούσιο στρώμα μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνετε για 15 λεπτά, αφαιρείτε την περίσσεια της μάσκας με νωπό βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε την μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Το gel καθαρισμού για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη και lime έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 96% φυσικά συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το 70% της σύνθεσης τους. Με αυτή την καινοτομία, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους.