Δες εδώ πως η ακμή είναι μια ασθένεια του δέρματος που εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία. Συγκεκριμένα, το 85% των περιπτώσεων είναι έφηβοι, ενώ πολλές φορές συνεχίζει να υπάρχει και στην ενηλικίωση.

Αυτό το πρόβλημα επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε κάποιο σημείο της ζωής τους και δεν υπάρχει τρόπος ωστόσο να υπολογιστεί πόσος χρόνος θα πάρει για να εξαφανιστεί πλήρως. Οφείλεται κυρίως στην αντίδραση του οργανισμού σε μεγάλες ποσότητες ορμονών (τεστοστερόνη) ανδρογόνων, αλλά και σε βακτήρια ή κοινές αλλεργίες από διάφορα τρόφιμα.

Η FREZYDERM AC-NORM Medilike Effect Type 2 Εξειδικευμένη Κρέμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών, για Μέτρια Ακμή Τύπου 2. Κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 50ml. Ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Παρέχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση.

Πρόκειται για ένα μη φαγεσωρογόνο προϊόν, χωρίς parabens. Η εξειδικευμένη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών. Δρα χάρη σε  έναν καινοτόμο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που μιμούνται τα αποτελέσματα της δράσης της κλασσικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της μέτριας ακμής, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών μορίων και τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την αγωγή για την αντιμετώπιση της ακμής, καθώς και μετά την αγωγή για να υπάρξει συντήρηση του αποτελέσματος και είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. Περιέχει: Bakuchiol, Vitamin C, Sage extract, Niacinamide, Vitex oil, Canadian willowherb και Magnolia extract. Παρέχει αντιακνεϊκή δράση.