Στις μέρες μας πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να τρέχουν για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και σε καθημερινή βάση. Έτσι, γυμνάζονται, εκτονώνονται και διώχνουν το άγχος και το στρες. Τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο νέας γενιάς δημιουργούνται από τις κορυφαίες εταιρείες για να καλύψουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες μοντέλα σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, με τα νέας γενιάς υποδήματα να κάνουν τη διαφορά.

Τα Nike Free Train Versatility κυκλοφορούν σε τρεις χρωματισμούς (Black, White, Electric Green). Τα συγκεκριμένα υποδήματα προσφέρουν την απαραίτητη ευελιξία και τη στήριξη που χρειάζεται ένας αθλητής κατά την έντονη άσκηση στην προπόνηση. Το πλεκτό επάνω μέρος με νήματα Flywire αγκαλιάζει το πόδι, παρέχοντας δυναμική και απόλυτα σταθερή εφαρμογή, ενώ η εξωτερική σόλα Nike Free διαστέλλεται και συστέλλεται μαζί με το πέλμα σε κάθε βήμα.

Οι επικαλυπτόμενες φάσες χωρίς ραφές, παρέχουν ανάλαφρη στήριξη και ανθεκτικότητα, ενώ η θηλιά στη φτέρνα, βοηθάει να τα φοράτε και να τα βγάζετε εύκολα. Επιπλέον, η ανθεκτική ενδιάμεση σόλα Phylon, που λειτουργεί και ως εξωτερική, προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση και άνεση.

Η προσαρμόσιμη επένδυση πάτου στο σχήμα της καμπύλης του πέλματος προσφέρει καλύτερη στήριξη. Οι ενισχύσεις από καουτσούκ έχουν τοποθετηθεί για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στα κατάλληλα σημεία και η στρογγυλεμένη, ανατομική φτέρνα για να χαρίζει πιο φυσική κίνηση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.