«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ. 

Ο Μπάρι Ντίλερ, ιδρυτής της Fox Broadcasting Company, είναι ο ιδιοκτήτης της µεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρµας Expedia, της InterActiveCorp (IAC), της κορυφαίας εταιρείας λιανικών και διαδικτυακών πωλήσεων η οποία έχει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερες από 150 επωνυµίες σε 100 χώρες. Η περιουσία του 76χρονου σήµερα επιχειρηµατία φτάνει τα 3,1 δισ. δολάρια, σύµφωνα µε τα τελευταία στοιχεία της λίστας Forbes για το 2018, ενώ το 2006 είχε κερδίσει τον τίτλο του πιο καλοπληρωµένου προέδρου επιχείρησης στις ΗΠΑ, µε τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 295 εκατ. δολάρια!

Ο 76χρονος, ο οποίος έχει στο χαρτοφυλάκιό του µετοχές του δηµοφιλούς browser Mozilla Firefox, έφτασε με την σύζυγό του προ ημερών στη Σκιάθο με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και από εκεί κατευθύνθηκε με αυτοκίνητο σε σκάφος που τους περίμενε αγκυροβολημένο στο νησί. 

A.Aν.