Τέλος στην περιβόητη "υπόθεση Παπαευαγγέλου - Χρυσή βίζα" έβαλε η δικαιοσύνη. Μετά από τη διετή εξονυχιστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα φυσικά πρόσωπα της οικογένειας, Ευάγγελου Παπαευαγγέλου (Βολιώτικης καταγωγής), καθώς και όλες τις εταιρείες συμφερόντων τους, από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, από 4 ανεξάρτητες διοικητικές αρχές του Υπουργείου Οικονομικών και Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, δεν προέκυψαν στοιχεία για να κινηθεί η δίωξη για φοροδιαφυγή στο εισόδημα και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να τεθούν στο αρχείο όλες οι δικογραφίες, βάση των πορισματικών αναφορών των επίκουρων Εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος και του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η DESTINY επενδυτική

"Η Destiny Επενδυτική ιδρύθηκε το 2015 από τον επιχειρηματία, με σκοπό την κατασκευή, αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας και ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων. Έχει πάνω από 100 εργαζόμενους και μόνιμους συνεργάτες, είναι σε όλα τα έτη λειτουργίας της κερδοφόρος και συνεπής στις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις της προς το ελληνικό Δημόσιο", σημειώνουν κύκλοι με πρόσβαση στην εταιρεία. Σημειώνουν δε πως ο όμιλος ελέγχεται συστηματικά από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών, ΣΟΛ CROWΕ A.E, έχει ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις για όλα τα έτη λειτουργίας της, φέρει έκθεση ελέγχου ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, με σύμφωνη γνώμη, χωρίς παρατηρήσεις.

Ο όμιλος φέρεται να έχει ολοκληρώσει κατασκευαστικά περισσότερα από 180 μικρά και μεγάλα έργα μέχρι σήμερα, και να διατηρεί περισσότερα από 10 εν ενεργεία. Το δε χαρτοφυλάκιο ακίνητης περιουσίας του εκτιμάται πως είναι της τάξης των 50 εκατ. ευρώ. Πηγές της αγοράς αναφέρουν πως ο όμιλος αξιολογεί νέες επενδύσεις σε ακίνητα, άνω των 20 εκατ ευρώ, σε ορίζοντα διετίας.

Z.H. thessaliaeconomy.gr