Ο όμιλος εταιρειών Mantis διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και το χαρτοφυλάκιό του καθώς εισέρχεται στην παραγωγή ελληνικών αποσταγμάτων, με πρώτο το Τσίπουρο Καλαϊτζή.
Όπως αναφέρουν οι Τρικαλινοί ιδιοκτήτες της Μantis, "το Τσίπουρο Καλαϊτζή παράγεται σχεδόν έναν αιώνα με τα ίδια υλικά και τη συνταγή του παππού Χαράλαμπου Κρομμύδα, η οποία μεταφέρθηκε στα εγγόνια του. Το Τσίπουρο Καλαϊτζή παρασκευάζεται από αρωματικά ελληνικά στέμφυλα από τη θεσσαλική γη, εκεί όπου το 1947 μετοίκησε με την οικογένειά του ο Χαράλαμπος Κρομμύδας (ή Καλαϊτζής).
Το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά, το Σαββατιανό, ο Ροδίτης και το Ασύρτικο συναντιούνται και ζυμώνονται, στις ιδανικές συνθήκες. Να σημειωθεί ότι ο όμιλος Mantis δημιούργησε το Mantis Greek Spirits Collection, μία επιλογή από τέσσερα ελληνικά αποστάγματα. Στόχος να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού και να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά τους."
thessaliaeconomy.gr