Υπερκαλύφθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της θεσσαλικής εταιρείας εμφιαλωμένου νερού ΘΕΟΝΗ, με την άντληση κεφαλαίων ύψους 6.750.500 ευρώ, χωρίς να υπάρξουν αδιάθετες μετοχές. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε η Καρδιτσιώτικη επιχείρηση, με τη νέα κεφαλαιακή ενίσχυση ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση του φιλόδοξου επενδυτικού πλάνου, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται δύο στρατηγικές επενδύσεις:  Η πρώτη επένδυση αφορά την προσθήκης της νέας τεχνολογικά εξελιγμένης γραμμής παραγωγής η οποία θα πολλαπλασιάσει την παραγωγική δυνατότητα της ΘΕΟΝΗ. Η δεύτερη επένδυση αφορά τη λειτουργία του νέου κέντρου αποθήκευσης και μεταφοράς στον Ελληνόπυργο Μουζακίου, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του 2023. Με τα δύο αυτά στρατηγικά έργα η ΘΕΟΝΗ ανταποκρίνεται στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ, Δημήτριος Τσέλιος, ευχαρίστησε τους μετόχους για τη συμμετοχή τους στην ΑΜΚ και τη συμβολή τους στα αναπτυξιακά πλάνα της εταιρείας σημειώνοντας: «Η ΘΕΟΝΗ με τη βοήθεια και εμπιστοσύνη των μετόχων της έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και επενδύσεων με επίκεντρο την Καρδίτσα. Η περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης της εταιρείας και οι προσπάθειες των ανθρώπων μας – Διοίκησης και Εργαζομένων – μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά».

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr