Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη -με θεσσαλική καταγωγή και παρουσία σε Λάρισα και Καλαμπάκα- ξεκινά στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία βρετανική εταιρία Δημοσίων Σχέσεων, Grifco PR, σε ό,τι αφορά την στοχευμένη επικοινωνία, προώθηση ενεργειών και marketing στην παραδοσιακά σημαντική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.   

Η Grifco PR, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας, θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και υλοποίηση στρατηγικού πλάνου δημοσίων σχέσεων, brand storytelling, & ενίσχυση των media relations με τα Βρετανικά μέσα με στόχο να επικοινωνηθούν στοχευμένα οι σημαντικές δυνατότητες πολυτελούς φιλοξενίας καθώς και οι αντίστοιχες υπηρεσίες του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έρχεται να προστεθεί στο portfolio της εταιρείας μαζί με παγκόσμιους leader του κλάδου όπως: Conrad Hotels, Fairmont Hotels, Bespoke Hotels κ.α.   

Η κα Νίκη Φωτίου, Marketing & PR Director του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Grifco PR. H ισχυρή στρατηγική σκέψη τους, η εξαιρετική ομαδική δουλειά, η δημιουργικότητα και τα επιτυχημένα case studies, στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας πιστεύουμε ότι τους κάνουν τους κατάλληλους συνεργάτες για να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες του Ομίλου μας στην αγορά της Μ. Βρετανίας».

Λ.Ε.