Στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης της πολιτικής ηγεσίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός επικρατείας ΗΕ Dr. Sultan Ahmed Al Jaber, και ο υπεύθυνος οικονομικών και εμπορικών σχέσεων του Yπουργείου Eξωτερικών, HE Mr. Fahed Altaffaq, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Μύλοι Λούλη στο Κερατσίνι, Αττικής.

Ο πρόεδρος της εταιρίας κύριος Νίκος Λούλης αφού ξενάγησε τους αντιπροσώπους στους χώρους παραγωγής, στο Μουσείο Λούλη αλλά και στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, παρέθεσε γεύμα κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διατροφική ασφάλεια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διατροφική επάρκεια στην Μέση Ανατολή, στην Ασία και στην Αφρική. Επίσης, υπήρξε εκτενής ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις προοπτικές του διατροφικού κλάδου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και τις ευκαιρίες ανάπτυξης στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Τον υπουργό συνόδευσε ο πρέσβης των Εμιράτων στη χώρα μας ΗΕ Mr. Sultan Mohammed Majed Al Ali καθώς και ο αντιπρόεδρος της Al Dahra Agriculture, HE Mr. Khadim Al Darei. H Al Dahra Agriculture έχει επενδύσει από το 2013 στη Μύλοι Λούλη εξαγοράζοντας το 20% των μετοχών της εισηγμένης.

Ο κύριος Νίκος Λούλης δήλωσε: «Είναι τιμή μας που ο υπουργός επέλεξε την εταιρία μας σαν μια πρότυπη επιχείρηση την οποία θέλησε να επισκεφτεί στον περιορισμένο χρόνο που είχε κατά την παραμονή του στη χώρα μας». Πρόσθεσε επίσης πως «Αυτή η επίσκεψη θα βοηθήσει περαιτέρω στην ανάπτυξη της εταιρίας μας στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας».