Για δεύτερη φορά (μετά την περίοδο 2010-2013), ο Σωτήρης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία του Επιμελητηρίου Λάρισας. Σε ειδική συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης η νεοεκλεγείσα διοίκηση επικύρωσε κατά πλειοψηφία, την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής ανοίγοντας τον δρόμο για τη σύνθεση του προεδρείου και την επίσημη εκπροσώπηση του επιχειρηματικού φορέα για τα επόμενα 4 χρόνια. 

Η εκλογή του εκ Φαρσάλων ορμώμενου επιχειρηματία είχε προαναγγελθεί, καθώς ο επικεφαλής της νικήτριας παράταξης "Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση" και ο επικεφαλής της "Επ.Αν.Εκκίνησης" Δημ. Παπαλέξης, συμφώνησαν σε κοινή πορεία. Από κοινού διαθέτουν τις 16 από τις 31 έδρες. 

Κατά την σχετική ψηφοφορία ο κ. Γιαννακόποιυλος αύξησε την επιρροή του καθώς πήρε 19 ψήφους ενώ ο κ. Αδάμ έμεινε στους 11. Οι τρείς επιπλέον ψήφοι θεωρείται βέβαιο ότι προέρχονται από τον συνδυασμό του Βασίλη Ζάρκου, ενώ το λευκό από τον Περικλή Καζαντζίδη.

Σήμερα θα γίνει και η δεύτερη συνεδρίαση προκειμένου να εκλεγούν και τα υπόλοιπα έξι μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με τον Δημήτρη Παπαλέξη να αναλαμβάνει Ά αντιπρόεδρος της διοίκησης.

Με πληροφορίες από Γιώργο Νούλη (Ελευθερία)