Έως την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα πρέπει να ενημερώσουν οι επαγγελματίες της Λάρισας εάν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, διότι το Επιμελητήριο προσφέρει, για 2η συνεχή χρονιά, τη δυνατότητα συμμετοχής στο περίπτερό του.

Η φετινή 82η ΔΕΘ θα διεξαχθεί στις 9 - 17 Σεπτεμβρίου και το Επιμελητήριο παρέχει στα μέλη του εντελώς δωρεάν έκταση 75 τ.μ. στον χώρο της έκθεσης. Για περισσότερες πληροφορίες στην υπεύθυνη επικοινωνίας Κατερίνα Τσολάκη τηλ. 2410-536900 και με την επισήμανση ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επί χρόνια η ΔΕΘ ήταν μια έκθεση που το συντριπτικό ποσοστό των περιπτέρων της ήταν φορείς του άμεσου ή έμμεσου δημόσιου τομέα. Πλέον την τελευταία 5ετία έχει αλλάξει σημαντικά, με το δημόσιο να καταλαμβάνει ποσοστό κάτω του 5% του χώρου της έκθεσης και τη ΔΕΘ να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο προώθησης των πωλήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Φέτος στην έκθεση η Κίνα θα είναι τιμώμενη χώρα και οι Κινέζοι έχουν δεσμεύσει ένα περίπτερο 6.000 τ.μ. για να συμμετάσχουν δεκάδες επιχειρήσεις με εισαγωγικό και εξαγωγικό ενδιαφέρον. Το 2016 η ΔΕΘ είχε 220.000 επισκέπτες, επαγγελματίες στην πλειοψηφία τους από διαφόρους κλάδους. Σύμφωνα με την εκτίμηση της διοργανώτριας αρχής HELEXPO, φέτος αναμένονται περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.