Αθόρυβη δύναμη στο χώρο των ξηρών καρπών η “Μόκιας Γεώργιος και Σία”, έκανε αισθητή την παρουσία της, με ένα καλαίσθητο περίπτερο, στη φετινή 12η Food Expo η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo της Αθήνας.
Η Τρικαλινή επιχείρηση του Γιώργου Μόκια, μία από τις ισχυρότερες στον Ελληνικό χώρο, ειδικεύεται στην επεξεργασία και τυποποίηση ξηρών καρπών έχοντας μια ευρεία γκάμα πελατών τόσο σε καταστήματα όσο και σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1988, ειδικεύεται, κυρίως, στην εμπορία ελληνικών ξηρών καρπών έχοντας οικοδομήσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με παραγωγούς, όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές της χώρας.
Προϊόντα αιχμής το αμύγδαλο, το φιστίκι, το καρύδι, το φιστίκι Αιγίνης, το κάσιους, αλλά και όποιο άλλο προϊόν περιλαμβάνεται στην οικογένεια των ξηρών καρπών και στα αποξηραμένα φρούτα.
Χ.Ψ.