Με την απολογία της 68χρονης κατηγορουμένης θα συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας η δίκη για την κλοπή 4600 λιρών από το πατρικό επιχειρηματία, στην Πύλη Τρικάλων, η αξία των οποίων αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρθηκε χθες στο Δικαστήριο.

H ιστορία αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον καθώς ο εν λόγω επιχειρηματίας, 76 ετών σήμερα, κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι. Θεωρείται από τους μεγαλύτερους στη Θεσσαλία, στο χώρο των ακινήτων και του εμπορίου αλλά όχι μόνο, και ζει στην Αθήνα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται η 68χρονη κουνιάδα του, κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή (υφαίρεση) αντικειμένου αξίας άνω των 120.000 ευρώ κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, όπως και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Λίρες που, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, αποκτήθηκαν από τις εμπορικές δραστηριότητες του 76χρονου έως το 1973 και βρίσκονταν κρυμμένες σε βαρέλι στα καυσόξυλα από το 1987 μέχρι τις 8 Μαρτίου 2011, οπότε και κλάπηκαν.

Έτσι, η οικογενειακή υπόθεση έφτασε να εκκρεμεί για περισσότερο από 11 χρόνια, με τις δύο πλέον πλευρές να αντιπαρατίθενται στα Δικαστήρια, όπως έγινε και χθες στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, όπου δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης μεταξύ συγγενών.

Η συνέχεια τον Δεκέμβριο.

Πηγή: Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα, Ελευθερία)