Χορηγός σε αθλητικούς αγώνες στο Τείχιο Δωρίδος, του Νομού Φωκίδος ήταν η θεσσαλική ΕΨΑ. Η εταιρεία το γνωτοποίησε με το παρακάτω δελτίο Τύπου:

"Για ακόμα μία χρονιά, η ΕΨΑ στηρίζει την αθλητική διοργάνωση Tihio Race, η οποία πραγματοποιήθηκε 5-7 Μαΐου, στο Τείχιο Δωρίδος, του Νομού Φωκίδος. Οι αγώνες, που φέτος έκλεισαν τα 10 χρόνια διοργάνωσης, γνωστοί στο αθλητικό κοινό και όχι μόνο, προσέλκυσαν εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς.

Στους πέντε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν (10, 20, 30, 51 και 100 χλμ), οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πανοραμική θέα, καθώς διέσχιζαν την Ιερά Μονή Βαρνάκοβας και το ξωκλήσι του Αγίου Αρσενίου, που είναι λαξευμένο στο βράχο.

Πρόκειται για μία συναρπαστική αγωνιστική εμπειρία Trail Running, με διαδρομές για όλους σε μαγευτικά μονοπάτια, για αξέχαστες εμπειρίες!

Η ΕΨΑ, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τη διοργάνωση Tihio Race, παραμένοντας πιστή στο όραμα και στη φιλοσοφία της, για υποστήριξη διοργανώσεων που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, έδωσε το «παρών» προσφέροντας τα αυθεντικά, μοναδικά αναψυκτικά της στους συμμετέχοντες.

Η ΕΨΑ και το TIHIORACE ULTRA EDITION δίνουν ραντεβού ξανά τον Οκτώβριο!"