Την ενδέκατη ολομέλειά της πραγματοποίησε το Σάββατο η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο ξενοδοχείο Διβάνη της Λάρισας. Μια εκδήλωση η οποία, εκτός από τις εργασίες των μελών της επιχειρηματικής οργάνωσης, συνοδεύτηκε από παρουσίαση και δείπνο με καλεσμένους αιρετούς και επιχειρηματίες της πόλης.

Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 με 17 επιχειρήσεις, μετρά πλέον68 μέλη με άλλα δέκα να βρίσκονται σε αναμονή, αποτελείται από εταιρείες με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Επιχειρήσεις που επιστρέφουν στην ελληνική οικονομία τον μέγιστο δυνατό πολλαπλασιαστή, ενώ ο καταναλωτής γνωρίζει ότι προτιμώντας τα ελληνικά προϊόντα, αφήνει περισσότερα χρήματα στον τόπο του.

Πρόεδρος  της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι ο Άγις Πιστιόλας της AGRINO (στην πρώτη φωτογραφία δεξιά, με τον Ζάβαλο της Cartontec), ενώ από τη Θεσσαλία συμμετέχουν η η Τρικαλινή βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ, η ΖΑΒΑΛΟΣ Α.Ε. CARΤONTEC (παραγωγή χαρτοκιβωτίων) και η ΠΕΤΡΟΥ NUTS (ξηροί καρποί)  οι οποίες εδρεύουν σε Λάρισα και Αγιά, η ΕΨΑ, η τυροκομική ΚΑΡΑΚΑΝΑΣ και η ΒΟΛΙΩΤΗΣ (έλαια) και οι τρείς από τη Μαγνησία.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr