Το ενδεχόμενο πώλησης του εμπορικού σήματος Reebok, επανεξετάζει η adidas. Ωστόσο, σύμφωνα με τους Financial Times, τα σχέδια εξαγοράς βρίσκονται σε διερευνητικό στάδιο και ενδέχεται να μην καταλήξουν σε προσφορά. Η Adidas μοιάζει να έχει ισχυρό κίνητρο πώλησης του brand και μπορεί να δεχτεί μια σχετικά χαμηλή τιμή για τη Reebok, η οποία πιθανότατα θα είχε σχετικά ουδέτερη επίδραση στα κέρδη, δήλωσε ο John Kernan της Cowen σε σημείωμα του, τον Οκτώβριο. AG, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της νέας πενταετούς στρατηγικής της. Η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει την απόφαση της στις 10 Μαρτίου, όταν θα παρουσιάσει το νέο της σχέδιο.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι εταιρείες ιδιωτικού κεφαλαίου Permira και Triton εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής της, ενώ σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Manager Magazin, μεταξύ των ενδιαφερομένων είναι η VF Corp., η οποία κατέχει τα εμπορικά σήματα Timberland και North Face, καθώς και η κινεζική Anta International Group Holdings.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Financial Times, τα σχέδια εξαγοράς βρίσκονται σε διερευνητικό στάδιο και ενδέχεται να μην καταλήξουν σε προσφορά. Η Adidas μοιάζει να έχει ισχυρό κίνητρο πώλησης του brand και μπορεί να δεχτεί μια σχετικά χαμηλή τιμή για τη Reebok, η οποία πιθανότατα θα είχε σχετικά ουδέτερη επίδραση στα κέρδη, δήλωσε ο John Kernan της Cowen σε σημείωμα του, τον Οκτώβριο.

Reuters