Η δημιουργία ετήσιου "φεστιβάλ καφέ", στη Λάρισα, κάθε Οκτώβριο, είναι μία τις νέες προγραμματισμένες δράσεις του επιμελητηρίου της πόλης, όπως τις περιέγραψε κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πίτας, το βράδυ του Σαββάτου, ο νέος του πρόεδρος Σωτήρης Γιαννακόπουλος παρουσία πλήθους επιχειρηματιών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Στις ειδήσεις από πλευράς διοίκησης έρχεται να προστεθεί και η εξαγγελία ίδρυσης εταιρείας agromarketing και τουριστικού μάρκετινγκ, με τον κ. Γιαννακόπουλο να ζητά την συνεργασία φορέων και δήμων του νομού για την επιτυχία των σκοπών της. 

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου εμφανίστηκε ενωτικός, μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος,τονίζοντας ότι “οι εκλογές τελείωσαν και θεωρούμε ότι η συνέργεια και η αλληλεγγύη όλων μας στο διοικητικό συμβούλιο είναι αυτονόητη”.

Κλειδί για την ανάπτυξη είναι πλέον η “εξωστρέφεια”, υπογράμμισε ο κ. Γιαννακόπουλος, δίνοντας το στίγμα των προσπαθειών της νέας διοίκησης. Για να προσθέσει με έμφαση “χρήματα υπάρχουν έξω από την Ελλάδα και οι ευκαιρίες είναι πολλές”.

Κατά τα λοιπά στην εκδήλωση δεν έλειψαν οι πολιτικές κόντρες εντυπώσεων, με τον κυβερνητικό βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο να διακόπτει τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο οποίος έκανε λόγο για χρέη επιχειρήσεων και νοικοκυριών προς το κράτος ύψους 100 δισ., υποστηρίζοντας ότι από αυτά τα 100 δισ ευρώ. τα 85 δισ. τα οφείλουν μόλις 17.000 ΑΦΜ …

Ζ.Η.