Στην ιδιοκτησία του Λαρισαίου επιχειρηματία Αχιλλέα Νταβέλη πέρασε o τηλεοπτικός σταθμός TV10 που εδρεύει στα Τρίκαλα και εκπέμπει κυρίως στην Δυτική Θεσσαλία.

Η μεταβίβαση του σταθμού, ο οποίος διαθέτει άδεια πανθεσσαλικής εκπομπής, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με την εξαγορά της εταιρείας του Τρικαλινού δημοσιογράφου Χρήστου Πίσσα στον οποίο ανήκε το μέσο. O ίδιος πάντως θα παραμείνει σε νέο επιτελικό ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, στον ιδιοκτήτη του Animus μεταβιβάστηκε το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού μαζί με τις υποχρεώσεις της εταιρείας σε ασφαλιστικά Ταμεία και Δημόσιο.

Η έδρα του σταθμού μεταφέρεται στη Λάρισα, στα νέα γραφεία της εταιρείας απέναντι από το αρχαίο θέατρο, ενώ πρόκειται να αλλάξει και το όνομά του σε Formedia TV.

O Αχιλλέας Νταβέλης, που στο τέλος του μήνα ολοκληρώνει την θητεία του στην προεδρία του ΣΘΕΒ, ανακοίνωσε ήδη ότι προχώρησε στην αγορά του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Ακρόαμα του Βόλου, ενώ θα εκδώσει και ημερήσια εφημερίδα στη Λάρισα.

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr