Κάλεσμα προς τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ κ. Τρύφωνα Πλαστάρα για συμπόρευση στο «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» έκανε σήμερα  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Ο κ. Μπασδάνης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του κ. Πλαστάρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση της επιμελητηριακής παράταξης όπου ηγείται, σημείωσε ότι αποτέλεσε για τον ίδιο μία ευχάριστη έκπληξη, καλώντας τον να συμπράξει μαζί του.

«Για μένα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Προέδρου της ΟΕΒΕΜ, σημείωσε. Θεωρώ ότι σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Με την παρουσία του, διαπίστωσε κι ο ίδιος, ιδίοις όμασι ότι καλό θα είναι να μην καταρτίσει ψηφοδέλτιο και κατανοώ την δυσκολία του.

Εμείς τον καλούμε να συμπράξει, να συμπαραταχθεί μαζί μας σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια γιατί δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα. Τα προβλήματα είναι κοινά και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι ενωμένοι με μία γροθιά».

Παράλληλα, ο κ. Μπασδάνης θέλησε να στείλει μήνυμα και στους ενοίκους της πλατείας Ρήγα Φεραίου οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με τις επιμελητηριακές εκλογές. Τους κάλεσε να σταματήσουν και να ασχοληθούν με το δημοτικό τους έργο.

Όπως υπογράμμισε «τις τελευταίες ημέρες -κι αυτό είναι κάτι που με στενοχωρεί ιδιαίτερα- κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ασχολούνται πολύ ενεργά με το να προσελκύσουν επιχειρηματίες και να τους εντάξουν στο ψηφοδέλτιο του κου Πλαστάρα. Καλά θα κάνουν να το σταματήσουν αυτό, διότι δεν διευκολύνει τους επιχειρηματίες ώστε να επιλέξουν ποιον πραγματικά θέλουν να ακολουθήσουν. Επιπροσθέτως, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση αυτούς που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν.

Θα τους καλούσα να ασχοληθούν με το δημοτικό έργο που και δύσκολο είναι και τεράστιο ενδιαφέρον έχει και να αφήσουν τους επιμελητηριακούς να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά».