Σε ενίσχυση της παρουσίας του στην Ασία στοχεύει το Τυροκομείο Φλέγγα από τη Μαγνησία. “Έχουμε ξεκινήσει νέες συνεργασίες στις χώρες της Μέσης Ανατολής και στοχεύουμε στο να αναπτύξουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ασία γενικότερα”, αναφέρει στο FnB Daily o Χρήστος Λαϊτσος, Ιδιοκτήτης της «Νικ. Χ. Λαΐτσος & ΣΙΑ» , που μέσα στην πανδημία κατέγραψε διψήφια αύξηση.

Η επιχείρηση διαθέτει τέσσερα καταστήματα στο Βόλο και ένα στο Βελεστίνο και όπως αναφέρει ο κ. Λαϊτσος, “υπάρχουν προτάσεις και σκέψεις για να προχωρήσουμε σε επέκταση του δικτύου από το 2021 και μετά”.

Η επιχείρηση διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων από λευκά και κίτρινα τυριά, μέχρι τυριά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. “Συνεχώς προσπαθούμε να εξελίσσουμε το brand portfolio και μάλιστα πρόσφατα λανσάραμε κεφίρ, γραβιέρες με αρωματικά και βιολογικά προϊόντα”.

Σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις, ο κ. Λαϊτσος αναφέρει ότι σταθερός στόχος της επιχείρησής μας είναι η συνεχής ανανέωση των υποδομών μας σε όλα τα επίπεδα. Στέλλα Αυγουστάκη