Ομόφωνα εγκρίθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου οι δαπάνες και η διάθεση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου για το οικονομικό έτος 2018.

Προσωρινοί ανάδοχοι για την προμήθεια τροφίμων 

Σε 524.717,60 ευρώ ανέρχεται ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπηρεσίας ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βόλου (Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών και Κοινωνικό Παντοπωλείο), τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ. Στο συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνεται επίσης η προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου, των Σχολικών Επιτροπών Α/βαθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της ΔΕΥΑΜΒ. Η προμήθεια των τροφίμων και του γάλακτος αφορά διάστημα ενός έτους.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε το πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών. Έτσι, αναδείχθηκαν οι προσωρινοί ανάδοχοι στις κατηγορίες προϊόντων: είδη παντοπωλείου, φυσικοί χυμοί, ελαιόλαδο, οπωρολαχανικά και φρέσκο γάλα. Σημειώνεται πως δεν υπήρξαν προσφορές για τις κατηγορίες νωπά ψάρια, άρτος, αρτοπαρασκευάσματα, γαλακτοκομικά είδη και είδη κρεοπωλείου.

380.000 ευρώ για τον εξωραϊσμό του “Βασδέκειου”

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η δέσμευση ποσού 380.000 ευρώ (280.822,9 ευρώ για το 2018 και 99.177 ευρώ για το 2019) για την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα και τον εξωραϊσμό του αθλητικού κέντρου “Βασδέκειο” στη Νέα Ιωνία.

Θεσσαλία