Διάλεξη του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Public Βόλου. Ο διακεκριμένος καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα μιλήσει για τη «Δημιουργική σκέψη για επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή». Η διάλεξη πραγματοποιείται με τη συνδιοργανωτική συμμετοχή των εκδόσεων «Πατάκη» με αφορμή το νέο του βιβλίο «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω».

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων πολλά έχουν γίνει best seller.

Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 60 διαλέξεις χωρίς αμοιβή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.