Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας θα οργανώσει το «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, "η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Valis Resort στην Αγριά , στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2019 σε συνεργασία με τις ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας). Το Συνέδριο θα αναπτύξει θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (συνεργασία, ανάπτυξη, προοπτική κτλ). Θα συμμετάσχουν επίσης, εκπρόσωποι φορέων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών από όλη τη Θεσσαλία.

Προσκεκλημένοι θα είναι τα Διοικητικά Συμβούλια των ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος, η ΓΣΕΒΕΕ, η Περιφέρεια και Αντιπεριφέρεια, τα Επιμελητήρια των πέντε νομών, οι Δήμοι Κεντρικής Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της περιοχής (Μαγνησία) και όχι μόνο, λοιποί κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες και λόγων αυτού υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κόστος για την διεξαγωγή του. Το Συνέδριο θα πάρει Πανελλήνια εμβέλεια, καθώς θα προσκληθούν και ΜΜΕ εκτός των πέντε νομών, και από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι ένας τρόπος προβολής και διαφήμισης της περιοχής μας.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΟΕΒΕΜ αναζητά χορηγούς – υποστηρικτές του Συνεδρίου. Σας παραθέτουμε τις κατηγορίες χορηγιών που μπορεί να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι:

Α/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΣΟ

1 Επίσημοι Χορηγοί 500,00€

2 Χορηγοί 250,00€

3 Υποστηρικτές 150,00€

Επίσημοι Χορηγοί

Αναγραφή του ονόματος, του λογοτύπου σε όλη την έντυπη αλληλογραφία και ενημερωτικό υλικό που αφορά το Συνέδριο (προσκλήσεις, folder, πρόγραμμα, δελτία τύπου, αφίσες, πανό εντός της αίθουσα, ανακοινώσεις, διαφημίσεις κτλ)

Δικαίωμα ομιλίας εκπροσώπου στο Συνεδριακό μέρος

Ανάρτηση ενός banner στο χώρο του Συνεδρίου

Ανάρτηση ενός banner στην είσοδο της αίθουσας.

Προβολή σε βίντεο στην αίθουσα Συνεδριάσεων πίσω από το πάνελ των Ομιλητών.

Χορηγοί

Αναγραφή του ονόματος, του λογοτύπου σε όλη την έντυπη αλληλογραφία και ενημερωτικό υλικό που αφορά το Συνέδριο (προσκλήσεις, folder, πρόγραμμα, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, διαφημίσεις κτλ)

Ανάρτηση ενός banner στο χώρο του Συνεδρίου.

Προβολή σε βίντεο στην αίθουσα Συνεδριάσεων πίσω από το πάνελ των Ομιλητών.

Υποστηρικτές

Αναγραφή του ονόματος, του λογοτύπου σε έντυπη αλληλογραφία και ενημερωτικό υλικό που αφορά το Συνέδριο (folder, δελτία τύπου, αφίσες, πανό εντός της αίθουσα, ανακοινώσεις, διαφημίσεις κτλ)

Προβολή σε βίντεο στην αίθουσα Συνεδριάσεων πίσω από το πάνελ των Ομιλητών.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε ενδιαφέρον έως την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ στο 24210 – 32780 ή με το μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ (Ταμίας) κ Φόβο Ιωάννη, σταθερό 24210 – 28084 , κινητό 6974738199."

Χ.Ψ.