Η LG Electronics Hellas στο πλαίσιο των Transport & Logistics Awards 2017, μια διοργάνωση που στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών, έλαβε το Gold βραβείο, στην κατηγορία Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα Βελτιστοποίηση Κυκλώματος Μεταφορών – Διανομών.

Ο κ. Άγγελος Δελής, Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας LG Electronics Hellas, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, καθώς σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για τις πρακτικές μας στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Η καινοτομία υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα στοιχεία που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο συγκεκριμένο κομμάτι προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες».

Η τελετή απονομής των Transport & Logistics Awards 2017 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς”. Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό για την Εθνική Οικονομία κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών. Τα Βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπρόσωποι Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.