Σύγχρονες λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη δυναμική του περιεχομένου και να το μετατρέψουν σε ευκαιρία ανάπτυξης, παρουσίασε η Samsung Electronics στο πλαίσιο της έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE 2017) στο Άμστερνταμ. Με θέμα “Your Future. On Display” η Samsung παρουσίασε στο περίπτερό της ένα εύρος προηγμένων τεχνολογιών επόμενης γενιάς για το λιανεμπόριο, τις μεταφορές, τα εστιατόρια και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

Μέσω της τεχνολογίας βελτίωσης της εικόνας quantum dot, οι UHD οθόνες ψηφιακής σήμανσης Samsung QLED (μοντέλα 55 και 65 ιντσών) δημιουργούν μία εξαιρετική εμπειρία θέασης. Αυτές οι προηγμένες οθόνες επιτυγχάνουν το 100% του εύρους του χρώματος και μπορούν να τονίσουν λεπτές οπτικές λεπτομέρειες σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια και την ακεραιότητα για ένα δισεκατομμύριο διαφορετικά χρώματα. Σε συνδυασμό με την βελτιωμένη αντίθεση και την ποιότητα της εικόνας χωρίς παραμορφώσεις, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED έχουν εξοπλιστεί περαιτέρω για να αναδεικνύουν ένα εύρος από χρωματικές αποχρώσεις και λειτουργίες περιεχομένου, που έως τώρα δεν είχαν αξιοποιηθεί. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας quantum dot επιτρέπει στις νέες οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED της Samsung να εξισορροπούν το επίπεδο φωτεινότητας και να διατηρούν τη διαβάθμιση, για μία πιο ρεαλιστική παρουσίαση με μεγαλύτερο βάθος, σε σύγκριση με τις συμβατικές εναλλακτικές λύσεις. Αυτές οι βελτιώσεις παράγουν πιο βαθύ μαύρο, πιο ευκρινές λευκό και πιο ακριβή χρώματα, ανεξάρτητα από τον φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνέπεια της εξαιρετικής προβολής περιεχομένου προς τον πελάτη.

Πέρα από μία βελτιωμένη παρουσίαση, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED προφέρουν στις επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία να μοιράζονται περιεχόμενο σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, είτε πρόκειται για branding είτε για λειτουργικούς σκοπούς. Με δυνατότητα διαμόρφωσης σε οριζόντιο και σε κάθετο πλαίσιο, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED παρέχουν ευρεία γωνία θέασης ικανή να προσελκύσει πελάτες από μακρινές αποστάσεις. Ως αποτέλεσμα, το κοινό μπορεί να δει το περιεχόμενο με συνεπή, εξαιρετική απόδοση και ποιότητα από οποιοδήποτε σημείο. Σχεδιασμένες να προσφέρουν μακροχρόνια απόδοση, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED αποτελούν επίσης μία βιώσιμη, ενεργειακά αποδοτική λύση. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας quantum dot εξοπλίζει τις οθόνες με ένα συνδυασμό λειτουργιών, που τις καθιστά ισχυρές σε επίπεδο απόδοσης και ταυτόχρονα φιλικές προς το περιβάλλον.

Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στις λύσεις ψηφιακής σήμανσης με τεχνολογία LED για να ανανεώσουν το «περιβάλλον» του πελάτη, η σειρά οθονών fine pixel pitch IF με τεχνολογία LED (μοντέλα P1.5, P2.0 και P2.5) προσφέρει ένα συνδυασμό ποιότητας εικόνας και έξυπνης διαχείρισης. Η σειρά οθονών IF LED συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες που προσφέρει η Samsung στη βιομηχανία σε επίπεδο επεξεργασίας βίντεο και ρύθμισης της εικόνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πρόσθετη ευκρίνεια σε business-ready περιεχόμενο. Όλα τα παραπάνω εμπερικλείονται σε ένα συμπαγές σχεδιασμό, που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Η σειρά οθονών IF με τεχνολογία LED της Samsung ενσωματώνει εύρος από βελτιωμένες εξατομικευμένες λειτουργίες που προσθέτουν ρεαλιστικότητα και αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες σε στατικό και διαδραστικό περιεχόμενο.

Μέσω εξειδικευμένης προσαρμογής της εικόνας, κάθε οθόνη της σειράς IF LED αναλύει και βελτιώνει τα επίπεδα του γκρι μέσα σε κάθε καρέ για να μεγιστοποιήσει την αντίθεση και να απομακρύνει τις αντανακλάσεις και τις οπτικές παραμορφώσεις. Μέσω μίας συμπληρωματικής δυναμικής ρύθμισης, οι οθόνες έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν μέγιστα επίπεδα φωτεινότητας – έως και δύο φορές υψηλότερα από τις συμβατικές προδιαγραφές φωτεινότητας για LED. Για μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση, η σειρά οθονών IF LED διαθέτει λιτό σχεδιασμό που προσφέρει πρόσβαση τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω όψη. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εύκολη και γρήγορη συντήρηση, χωρίς να θυσιάσουν την κομψή και απρόσκοπτη εγκατάσταση. Ένας νέος προηγμένος σχεδιασμός βοηθά την πιο ομαλή εγκατάσταση, ελαχιστοποιεί τα κενά και εξασφαλίζει βελτιωμένη ομοιομορφία της εικόνας. Το συμπληρωματικό προϊόν “LED Signage Box (S-Box)” μεταδίδει το UHD περιεχόμενο σε πολλαπλές οθόνες, χωρίς να απαιτούνται ακριβοί διαιρέτες ή εξωτερικά κουτιά μετατροπής. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το σήμα μέσω των υπαρχόντων υποδομών καλωδίωσης και με ευκολία να δημιουργήσουν, να προγραμματίσουν και να αναπτύξουν περιεχόμενο από μία μόνο τοποθεσία μέσω της ενσωματωμένης πλατφόρμας MagicInfo.