Στην «ανάσταση» του Pantheon Plaza, του εμπορικού κέντρου που βρίσκεται επί της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, οδηγεί η συμφωνία μεταξύ της ιδιοκτήτριας κοινοπραξίας και του κολοσσού στο χώρο των εμπορικών εκπτωτικών κέντρων «Mcarthurglen».

Η Mcarthurglen φέρεται να έχει προχωρήσει στην εξαγορά του 50% – σε πρώτη φάση – του εμπορικού κέντρου, με στόχο να ξεκινήσει τις εργασίες στα τέλη του ερχόμενου Φθινοπώρου και να λειτουργήσει το νέο «εκπτωτικό χωριό» τον Μάιο του 2018.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήδη στελέχη της επενδύτριας εταιρίας, που λειτουργεί το μεγάλο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα της Αττικής, έχουν βρεθεί προ ημερών στο Pantheon Plaza, καταγράφοντας την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο εμπορικό κέντρο, το οποίο ουσιαστικά… κρατιέται στη ζωή με τη… «μηχανική υποστήριξη» της μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρικών Media Markt, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί σ’ αυτό.

Από τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο σχεδιασμός προβλέπει την αξιοποίηση του κεντρικού διαδρόμου αλλά και του χώρου όπου βρίσκονταν τα καταστήματα εστίασης, ενώ η Mcarthurglen φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με μεγάλες εταιρείες ένδυσης και υπόδησης ώστε να έρθουν στη Λάρισα.

Σημειώνεται πως η «McArthurGlen Designer Outlets» μετρά αυτή τη στιγμή 24 καταστήματα κοντά σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις όπως της Αυστρίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Απόστολος Ράιδος (onlarissa.gr)