Ένας σπουδαίος ειδικός του αγωνιστικού αυτοκινήτου, παλιός πιλότος της φόρμουλα 1 και τηλεσχολιαστής, ο Ιταλός Αντρέα ντε Άνταμιτς, έκανε Πρωτοχρονιά στη Λάρισα.

Η επιλογή του κάθε άλλο παρά τυχαία καθώς ο ντε Άνταμιτς είναι παντρεμένος με την Λαρισαία Σοφία Σπανού με την οποία έχουν και μία κόρη. Η Σοφία Σπανού εργάζεται στα κεντρικά της Φεράρι στην Ιταλία.

Η φωνή του ντε Άνταμιτς, ο οποίος υπήρξε πιλότος της Φεράρι και της Μακλάρεν, είναι ταυτισμένη με τον κόσμο του αυτοκινήτου στην Ιταλία καθώς για πολλά χρόνια ήταν αυτός που μετέδιδε και σχολίαζε τα Γκραν Πρι των πρωταθλημάτων της Φόρμουλα 1 για τα μεγάλα Ιταλικά κανάλια. Ακόμα και οι σχετικές μεταδόσεις στο Play Station γίνονταν με την δική του φωνή.

Μπήκε στον κόσμο της δημοσιογραφίας ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε παλαιότερα ως οδηγός σε ένα αγώνα του Βρετανικού Πρωταθλήματος.

Δημιούργησε την Ευρωπαϊκή Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης, στην πίστα του Varano, την οποία διευθύνει σήμερα με αποκλειστικό συνεργάτη την Alfa Romeo.

Η οικογένεια του Ιταλού δημοσιογράφου διέμεινε στο ξενοδοχείο Imperial. Την παραμονή του νέου έτους δείπνησε σε γνωστό Ρεστοράν της Λάρισας ενώ γιόρτασε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στις Νέες Καρυές με τους συγγενείς της Σοφίας.

Η σύζυγος Σοφία Σπανού

 H Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης της Alfa Romeo στο Varano.

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr