Το BMW Group παρέδωσε πάνω από μισό εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ο Sebastian Mackensen, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Γερμανικής Αγοράς του BMW Group, έδωσε την περασμένη Παρασκευή τα κλειδιά μιας πολύ ξεχωριστής BMW 330e στο μελλοντικό ιδιοκτήτη της, στο BMW Welt. 

"Μισό εκατομμύριο οχήματα είναι η καλύτερη απόδειξη: Με μία ευρεία γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων ικανοποιούμε άριστα τις ανάγκες των πελατών. Και τώρα, επιταχύνουμε σημαντικά το ρυθμό: Στοχεύουμε να έχουμε ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα στους δρόμους μέσα σε δύο χρόνια. Αυτή είναι η συμβολή μας στην αποτελεσματική προστασία του κλίματος", δήλωσε ο Oliver Zipse, Πρόεδρος της εταιρείας. 

Με 12 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην τρέχουσα γκάμα του, το BMW Group είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους παρόχους ηλεκτροκίνησης. 

Η εταιρία είναι ηγέτης της γερμανικής αγοράς στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα από το 2016, ενώ κατέχει κορυφαία θέση στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Επίσης, έχει διατυπώσει σαφείς στόχους για τις προσεχείς πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Χ.Ψ.