Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αλλά και οι εξελίξεις που αναμένονται την προσεχή διετία στο πλαίσιο της καθημερινής τους λειτουργίας είναι τα κεντρικά θέματα της 18ης ημερίδας που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation  σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στην Λάρισα.

Μετά από τη περσινή επιτυχημένη ημερίδα στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, το insuranceforum.gr σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Λάρισας επανέρχεται με μία ανανεωμένη και επανασχεδιασμένη ημερίδα με πλούσια και επίκαιρη θεματολογία. Στην ημερίδα θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο κ. Δημήτρης Αδάμ, Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας, κ. Μωυσής Μανουάχ, Μέλος Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας και η κα Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΠΟΑΔ, ΕΑΔΕ, ΕΕΑΕ.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.