Ξεκίνησε με πρώιμες ποικιλίες και συνεχίζεται στις επόμενες ημέρες ο Τρύγος στον Τύρναβο. Από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό ήδη μέχρι τώρα έχουν παραληφθεί οι πρώιμες ποικιλίες και τώρα παραλαμβάνονται από επιλεγμένα αμπέλια σταφύλια ποικιλίας μοσχάτου Τυρνάβου. Οι γεωπόνοι του συνεταιρισμού κάνουν ελέγχους στους αμπελώνες της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη, την ωρίμανση και τα ζάχαρα και των υπόλοιπων ποικιλιών σταφυλιών. …
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος σημείωσε ότι «…φέτος τα σταφύλια που παραλαμβάνουμε είναι άριστης ποιότητας. Επίσης η σωστή επεξεργασία με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το άρτια στελεχωμένο τμήμα Οινολογίας εγγυάται αρίστης ποιότητας κρασιά και οινοπνεύματα».
Κώστας Τσόλας (Ελευθερία)