Επιχείρηση έντονου εξαγωγικού χαρακτήρα η Peper S.A. των Τρικαλινών επιχειρηματιών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και Θανάση Κανίστρα. Ειδικεύεται στην παραγωγή πιπεριάς και συγκεκριμένα παράγει και τυποποιεί πράσινα πιπεράκια, γεμιστή πιπεριά, και πιπεριά "ορεκτικό", με εγκαταστάσεις και καλλιεργήσιμη γη στην περιφέρεια των Τρικάλων.

Η Peper δεν λείπει από τις μεγάλες εκθέσεις τροφίμων στο εξωτερικό. Ούτε βέβαια από την φετινή Sial στο Παρίσι όπου είχε το δικο της περίπτερο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πελατών από όλο τον κόσμο.

Οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος (αριστερά) και Θανάσης Κανίστρας (δεξιά) έξω από το περίπτερο της Peper στη Sial

Ζ.Η.