Το πρώτο επιχειρηματικό βραβείο καλύτερης εταιρείας Mid-Small cap 2016 απέσπασε η Μύλοι Λούλη ΑΕ στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2016».

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, η εταιρεία Μύλοι Λούλη βραβεύτηκε στην απονομή των βραβείων «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2016» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία εκατοντάδων θεσμικών εκπροσώπων και στελεχών επιχειρήσεων. Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας κα Όλγα Μάνου παρέλαβε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ MID-SMALL CAP – 2016 για την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, η οποία βραβεύτηκε για μια σειρά από παράγοντες, όπως η πορεία των οικονομικών επιδόσεων, η σταθερότητά τους, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς, η χρηματιστηριακή πορεία και η σχέση με τους επενδυτές, η προσπάθεια διεθνοποίησης, η καινοτομία και η έμφαση στις επενδύσεις.

H Μύλοι Λούλη ευχαριστεί θερμά του διοργανωτές των βραβείων γι’ αυτή τη διοργάνωση, που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και γενικότερα στηρίζουν την ελληνική οικονομία.