Παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η νέα εταιρική ταυτότητα και τα σχέδια της νέας εταιρικής μορφής της Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας, η οποία μετονομάζεται σε ZeniΘ.

Η εταιρεία θα λανσάρει από την 1η Ιανουαρίου το πρώτο πακέτο φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας για την ελληνική αγορά. 

"Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την πρόκληση του big bang της αγoράς αερίου προσφέροντας συνδυαστικά προϊόντα. Εισερχόμαστε στην αγορά ηλεκτρισμού εμπλουτίζοντας την πρότασή μας με ολοκληρωμένες ανταγωνιστικές προσφορές. Από την 1η Ιανουαρίου εγκαινιάζουμε την πρώτη διπλή προσφορά συνδυαστικών προϊόντων αερίου και ηλεκτρισμού και με επιπλέον υπηρεσίες" τόνισε ο γενικός διευθυντής της Zeniθ Φεντερίκο Ρέγκολα.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την κάρτα υγείας ΕΥ Ζειν που θα παρέχεται σε πελάτες της. "Είμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής. Παρουσιάζουμε τη νέα εταιρική ταυτότητα πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα από την αγορά" τόνισε ο κ. Ρέγκολα ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε τη δέσμευση των μετόχων της ΕΝΙ να επενδύσουν στην Ελλάδα και να στηρίξουν την ελληνική αγορά και τα νοικοκυριά με καινοτόμα προϊόντα τεχνολογία και επενδύσεις.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί, για εμάς ως επενδυτές αυτό είναι σημαντικό θα έχουμε την ευκαιρία για εξαιρετικά πράγματα, ανέφερε από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος της ENI Pietro Galitsi που χαιρέτισε την εκδήλωση. 

Σημειώνεται ότι έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο παρουσίας στην ελληνική αγορά 17 ετών η Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες παρέχοντας ενέργεια σε 300 χιλιάδες συνδέσεις, νούμερο που την κατατάσσει στην νούμερο ένα θέση των προμηθευτών στην Ελλάδα. 

Η ΕΝΙ έχει αποδείξει την πίστη της στην ελληνική αγορά και τη δέσμευσή της ακόμα και στη διάρκεια της κρίσης, μπορεί να ήμασταν μονοπώλιο ωστόσο η εμπιστοσύνη των πελατών μας ήρθε από επιλογή, δεσμευόμαστε να τηρήσουμε αυτήν τη σχέση τόνισε ο κ. Ρέγκολα.