Το πρώτο κατάστημα Cash and Carry στη Λάρισα και το δεύτερο στην Θεσσαλία, μετά από εκείνο του Βόλου, ανοίγει σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr η Βελγική πολυεθνική Ahold Delhaize ιδιοκτήτρια των σούπερ μάρκετ «ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.» στην χώρα μας.

Το νέο κατάστημα, που εκτείνεται σε χώρο 2.500 τ.μ., είναι το 15ο κατά σειρά της αλυσίδας “ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY” και θα εδρεύει στον περιφερειακό δρόμο για Τρίκαλα -παραπλεύρως του εμπορικού κέντρου Cosmos.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ως πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του φέρεται η 17 Οκτωβρίου 2017, ενώ ήδη μέρος του προσωπικού εκπαιδεύεται στο κατάστημα του Βόλου. Ταυτόχρονα η εταιρεία αξιολογεί τα βιογραφικά των υποψηφίων διευθυντών τα οποία συνέλεξε με την δημοσίευση επιχειρηματικής αγγελίας.

Τα καταστήματα με την επωνυμία “ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY” ξεκίνησαν να λειτουργούν σταδιακά το έτος 1991 και ανήκουν στην εταιρία «ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», από την οποία εξαγοράστηκαν το 2001, αποτελώντας τον βραχίονα  χονδρικού εμπορίου της επιχείρησης. Στα 14 καταστήματα, που λειτουργούν μέχρι σήμερα, απασχολούνται περισσότερα από 300 άτομα.

Κώστας Τόλης

*Φωτογραφία αρχείου