Δες εδώ τα μπιμπερό Nuk δεν κυκλοφορούν στην αγορά μόνο στην κλασική τους μορφή. Υπάρχουν διάφορα μπουκάλια, τα οποία έχουν παραστάσεις από παιδικούς ήρωες και διάφορα καρτούν.

Το NUK First Choice Plus Smurfs Μπιμπερό Πόλυπροπυλενίου (ΡΡ) 300ml με θηλή ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο, ενώ έχει χωρητικότητα 300 ml. Δεν περιέχει δισφαινόλη Α (BPA). Παρέχει βέλτιστο συνδυασμό μητρικού θηλασμού και χρήσης μπιμπερό, κάτι που έχει αποδειχτεί έπειτα από κλινικές μελέτες. Επιπλέον, προλαμβάνει τους βρεφικούς κολικούς. Χάρη στο ειδικό βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα κατά των κολικών Anti-Colic Air System.

Έχει μια ιδιαίτερα μαλακή θηλή από σιλικόνη, η οποία είναι προσαρμοσμένη στο σχήμα της γνάθου. Είναι μεγέθους 2 (κάνει δηλαδή για βρέφη από 6 έως18 μηνών και έχει μεσαία οπή). Βυθιστείτε στον φανταστικό κόσμο των Στρουμφ και αφήστε τα μπιμπερό NUK Smurfs First Choice+ να κερδίσουν τόσο τη δική σας όσο και την καρδιά του μωρού σας.

Η NUK First Choice αποτελεί την πρώτη επιλογή των καταναλωτών στα μπιμπερό που είναι σχεδιασμένα με βάση τον μητρικό θηλασμό και στη χώρα μας. Με την θηλή NUK First Choice plus μπορέσαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον φυσικό τρόπο διατροφής. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί ο στόχος της υγιούς ανάπτυξη της παιδικής γνάθου, προσομοιάζοντας έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση θηλασμού από το μητρικό στήθος.