Δες εδώ για την ακμή αντιμετώπιση της είναι μια ενοχλητική κατάσταση, την οποία αντιμετωπίζουν πολλοί νέοι, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Τη λύση δίνουν κάποια πρωτοποριακά σκευάσματα, τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το Castalia Dermopur Gel Nettoyant Καθαριστικό Τζελ προσώπου για τη λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα & ΜΑΖΙ ΜΕ -50% ΕΚΠΤΩΣΗ Dermopur Patch Liquide Τζελ Τοπικής Εφαρμογής για την αντιμετώπιση των ατελειών, 15ml είναι ένα συνδυαστικό πακέτο προσφοράς με άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Βασίζεται σε έναν πρωτοποριακό μηχανισμό δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας, (μαύρα στίγματα, ερεθισμοί, σπυράκια, γυαλάδα) σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό σκεύασμα.

Αναστέλλει τη δημιουργία των μαύρων στιγμάτων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος που παρουσιάζουν χρόνιες ή περιστασιακές ατέλειες. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός των συστατικών Salicylic Acid, Acnacidol, Oleamed και Aloe Vera ενεργεί άμεσα και μειώνει την έκκριση σμήγματος. Ακόμη, συνδράμει στην αποφυγή ανάπτυξης βακτηρίων, ενώ καθαρίζει κι ενυδατώνει το δέρμα.

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός του ενζυματικού συστήματος Lactoferrin-Lactoperoxidase, του καινοτόμου ενεργού φυσικού συμπλόκου ac.net, και καταπραϋντικών και ενυδατικών παραγόντων, μειώνει την έκκριση του σμήγματος. Έχει υφή γέλης και συνδυάζει ενεργά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας και αποδεδειγμένη δράση ενάντια στις ατέλειες. Λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή της, δημιουργεί ένα διάφανο φιλμ-επίθεμα. Έτσι, βοηθάει στην παρατεταμένη αποδέσμευση και τη βέλτιστη απορρόφηση των συστατικών μέχρι την αφαίρεσή του