Δες εδώ πως η ακμή μπορεί να ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους, κυρίως νεαρής ηλικίας, ωστόσο αντιμετωπίζεται με διάφορα εξελιγμένα καλλυντικά σκευάσματα, τα οποία κυκλοφορούν από τις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών. Αρκεί να χρησιμοποιούνται σωστά και χωρίς υπερβολές.

Το Boderm Acnaid Liquid Soap Καθαριστικό Προσώπου για την Καθημερινή Περιποίηση της Λιπαρής με Τάση Ακμής Επιδερμίδας, 300ml προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενώ παράλληλα βοηθάει στην απομάκρυνση μικροοργανισμών, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας για λιπαρό δέρμα με τάσεις ακμής. Η σύνθεσή του συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Piroctone Olamine, Water Lilly και της γλυκερίνης. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, συνδράμοντας στην απομάκρυνση μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα.

Η γλυκερίνη είναι άχρωμο και άοσμο συστατικό ασφαλές για τον πλύσιμο του προσώπου. Παράλληλα προσφέρει άριστη ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Το Piroctone Olamine προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προστασίας σε έναν αριθμό δερματικών απειλών που μπορούν να οδηγήσουν σε σημάδια ακμής. Μειώνει τον αποικισμό και τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμών, οι οποίοι αυξάνουν τα συμπτώματα της ακμής.

Το Water Lily ανήκει στην οικογένεια των βοτάνων στην κοσμετολογία. Έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα ηρεμίας και μείωσης του στρες στο ερυθρό ή ερεθισμένο δέρμα. Τα κύρια ενεργά συστατικά του εκχυλίσματος είναι τα φλαβονοειδή, τα οποία προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση λόγω των δεσμευτών ελευθέρων ριζών. Είναι δερματολογικά ελεγμένο. To ACNAID Liquid Soap διατίθεται σε συσκευασία των 300ml σε μπουκάλι με αντλία ασφαλείας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως.