Ρολά κατεβάζει το βράδυ του Σαββάτου 24 Απριλίου 2021 το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Πτολεμαίου στο κέντρο των Τρικάλων.

Το κατάστημα που λειτουργούσε τα τελευταία 3 χρόνια περίπου με το brand name του ισχυρού Ομίλου της εγχώριας οργανωμένης λιανικής, κλείνει οριστικά, εγκαινιάζοντας ταυτοχρόνως για την περιοχή των Τρικάλων μια νέα εποχή με την λειτουργία ενός μεγάλου, υπέρ μάρκετ στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. 

Το νέο κατάστημα, επιφάνειας 3.000 τ.μ., ανοίγει επίσημα τις πύλες του το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου 2021, ακολουθώντας τα πρότυπα παρόμοιων υπεραγορών της «Σκλαβενίτης», σε 38 σημεία της Ελλάδας. 

Το νέο υπερμάρκετ εκτός από τρόφιμα θα διαθέτει ρούχα, συσκευές και έπιπλα, παρέχοντας άνεση στον πελάτη και ευρεία γκάμα επιλογών, καθώς θα διαθέτει σχεδόν διπλάσιους κωδικούς προϊόντων, σε σύγκριση με τα κανονικά σούπερ μάρκετ. 

Θα στελεχωθεί με το προσωπικό, κυρίως, του καταστήματος της Κολοκοτρώνη.   

Τόσο το σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, που κλείνει, όσο και το κτήριο του νέου υπερμάρκετ, που ανοίγει, αποτελούσαν καταστήματα του «Μαρινόπουλου». Το κεντρικό σούπερ μάρκετ λειτουργούσε μέχρι που κατέβασε την ταμπέλα του μετά την γνωστή διαδικασία της εξαγοράς του το 2016 από τον «Σκλαβενίτη», ενώ το κατάστημα στο Μεγαλοχώρι είχε κλείσει εδώ και χρόνια. 

Αν και ακούγονται πολλά σχετικά με την επόμενη ημέρα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον χώρο που αφήνει το σούπερ μάρκετ στην Κολοκοτρώνη, πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την λειτουργία σούπερ μάρκετ άλλης γνωστής αλυσίδας, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr