Συνεχίζεται το πλάνο επέκτασης των εγκαταστάσεων της Φάρμας Ελασσόνας (όμιλος Κασίδη), η οποία πρόσφατα ξεκίνησε τη σφαγή, εμπορία και τυποποίηση ελληνικού χοιρινού για HoReCa και retail.

Η εταιρεία λανσάρει στην αγορά ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων χοιρινού, τα οποία παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη Food Expo.

Μεταξύ των βασικών στόχων της Διοίκησης για το 2022, είναι να ολοκληρωθεί η καθετοποίηση της παραγωγής στην μονάδα της επιχείρησης, σε ό,τι αφορά τις ζωοτροφές, την εκτροφή, τη σφαγή και την τυποποίηση προϊόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ολοκληρωθεί οι νέες εγκαταστάσεις εκτροφής αμνοεριφίων, που ξεκίνησαν εντός του 2021, ενώ το πλάνο επέκτασης αναμένεται να συνεχιστεί, με σκοπό η μονάδα της Φάρμας να καταστεί το πιο σύγχρονο σφαγείο αμνοεριφίων στην ΝΑ Ευρώπη.

Παράλληλα, σχεδιάζεται η ολοκλήρωση της μονάδας βιοαερίου, η οποία αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες, τόσο του εργοστασίου, όσο και του σφαγείου, ενώ στα σκαριά είναι και εγκαταστάσεις για νέους σταβλικούς χώρους εντός τριετίας.

Στέλλα Αυγουστάκη FnB