Σας παρουσιάζουμε τη νέα γενιά του minimal συρόμενου παραθύρου της ΕΤΕΜ, ES64 LESS FRAME 2.0, που χαρίζει σύγχρονη κι εκλεπτυσμένη αισθητική σε κάθε χώρο.

Η τεχνολογία LESS FRAME, ελαχιστοποιεί οπτικά τα πλαίσια αλουμινίου ενώ παράλληλα συμβάλει σημαντικά στη μείωση των ενεργειακών απωλειών ενός κτιρίου.

Χάρις τον κομψό και απλό σχεδιασμό των διατομών του, η κάσα του νέου συστήματος μπορεί να εγκιβωτιστεί πλήρως εντός των δομικών στοιχείων, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο φυσικό φωτισμό.Το σύστημα διαθέτει στενό γάντζο επαλληλίας σε δύο πλάτη, 38mm και 49mm,προσφέροντας θέα χωρίς κανένα σχεδόν εμπόδιο. Επιπλέον, προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη κύλιση χάρις τα ανοξείδωτα ράουλαπου φέρει. Μπορεί να δεχτεί πάχη υάλωσης έως 31mm και μεγάλα βάρη, ενώ με την επιλογή των κατάλληλων προφίλ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα.

Το σύστημα υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού μεταξύ άλλων, λόγω της απλής του συναρμολόγησης και της εύκολης τοποθέτησης, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Επιπλέον, ο περιορισμένος αριθμός των διατομών του συστήματος επιτρέπει χαμηλότερες ποσότητες απαιτούμενων βεργών σε stock, μειώνοντας ταυτόχρονα τον απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης.

Το ES64 υποστηρίζει τις βασικές τυπολογίες συρομένων, προσφέροντας σύγχρονες και πλήρεις λύσεις για κάθε έργο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για κτίρια κατοικιών, βίλες και ξενοδοχεία.